BeMC

BeMC dag1: Gestart en met de eerste mee van de open categorie maar na het eerste uur bleek dat mijn benen nog niet volledig herstelt waren en was de snelheid iets te hoog. Dan maar wijselijk besloten om het volgende uur wat rustiger te rijden. Om daarna met een goed draaiend groepje de laatste 2uur volle bak te rijden. Om zo de schade zoveel mogelijk te beperken en 16de te eindigen en 3de bij de M20 categorie, ook werd ik 5de in de klimsprint.

Bemc Dag 2 : Was ik beter gestart maar na halfkoers was het licht volledig uit. En heb ik derest van de afstand op toertocht modus moeten doorspartelen. Teruggevallen naar een 24ste plaats in de Open categorie.

Bemc Dag 3 : heb ik rustig gestart omdat ik niet veel hoop meer had voor een goed resultaat. Maar al snel bleek dat ik goede benen had en haalde ik na 20km de kopgroep van de open categorie in. En besloot om met "kamikaze stijl" direct door te rijden. Met goed gevolg nadien, ik kon Cedric Himpe nipt achter mij houden in de finale klim. In het Algemeen klassement werd ik 16de en 3de in de M20 categorie, met 2min. kon ik nipt voor robby de bock blijven.

Huysentruyt Bram: 

3e m20

Huysentruyt Jeroen: 

19e m20